[D66] Meer TeKoop-borden dan verkeersborden

Henk Vreekamp vreekamp at knoware.nl
Wed Sep 19 16:16:39 CEST 2012


Democs,

Dankzij het neoliberalisme waar alles maar vermarkt en geindividualiseerd moet worden hebben we een bankensysteem dat totaal niet functioneert. D'r is nu een commissie Wijffels (de laatste wijze man van christenhuize) die gaat voorstellen om de banken weer op te splitsen in zaken-spaar-verzekeringen, maar dat zal wel zo lang duren dat het paard verdwaalt achter de wagen. Keynesiaanse maatregelen en opsplitsen van banken vormen een belangrijke voorwaarde tot economisch herstel. En als Brussel tegenwerkt, dan hebben we toch nog altijd onze luchtmacht - zolang ze stiekem maar wat benzine in voorraad houden.

Ook in PvdA-(ellende)wijken zie je ze nu opdoemen, in de eigenaar-buurtjes - in de andere wijken staan ze volop: de makelaarsborden TE KOOP. Mijn eigen woning ligt zelfs ingeklemd tussen twee van Te Koop-borden (d.t.v. echtscheiding resp. uithuwen). Kijk je goed rond, dan staan er nu in de steden meer borden Te Koop dan Verkeersborden!

De Chinezen kunnen binnenkort in *een* klap een kwart van NL opkopen... De makelaars bieden zich nakend aan...

Intussen wil D66 ook nog steeds de pensioenen "individualiseren" - de volgende ramp: onbetaalbare pensioenen voor steeds minder mensen, met ditmaal de "generasie-Nix" als doelwit (target voor de maanaagers onder ons).

Welk een rampen brengt onze Huismus nog meer?

Henk Vreekamp, Utrecht
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.tuxtown.net/pipermail/d66/attachments/20120919/a2c5fe33/attachment.html>


More information about the D66 mailing list