Het zal wel aan mij liggen

Ger gmw.arts at HOME.NL
Thu Feb 8 08:25:34 CET 2007


REPLY TO: D66 at nic.surfnet.nl

Begrijpen doe ik het niet.
Hoe kan een partij als het CDA zo omkeren als ze nu doen, en als D66 had moeten doen. Al de tijd meegaan met de VVD en nu, om aan de bak te blijven meegaan met de PvdA. Niet dat ik dat niet goed vind maar hoe kan dat. Waarom kon D66 dat niet? Eerst je afkeren van de maatschappij en ineens in overleg treden met....... omdat je eens andere samenleving hebt, zomaar ineens. 
Krijgen we ineens een overheid die wel duidelijk is, hoeven mensen nu dadelijk geen 3 maanden meer te wachten op een uitkering waar men gewoon recht op heeft. Al jaren eigenlijk. 
Worden mensen die een deels afkeuring hebben ondergaan nu echt eens eens gezien dat ze geen schijn van een kans meer hebben door het UWV en het CWI?
Van de week zag ik nog iemand van UWV roepen dat we de wet Pempa hebben, ze doen van alles om eronderuit te komen. 
Iemand wordt ziek vanuit de WW, al anderhalf jaar nu. Voor de helft WAO nu. Nog steeds geen eigen verklaring, geen controle, geen huisbezoek, helemaal niks.
De persoon zou normaal gesproken afgekeurt dienen te worden en het IP, oftewel het WAO-gat zou het verschil moeten betalen. Niks bezuinigen, men betaald het zelf wel. Dit terwijl de verzekering het had kunnen betalen of eigenlijk had dienen te betalen. Die lachen ermee. 
Maar ach ja, of je nu door de hond of de katen gebeten worden, ze hebben allebei tanden.

Ger



**********
Dit bericht is verzonden via de informele D66 discussielijst (D66 at nic.surfnet.nl).
Aanmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SUBSCRIBE D66 uwvoornaam uwachternaam
Afmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SIGNOFF D66
Het on-line archief is te vinden op: http://listserv.surfnet.nl/archives/d66.html
**********



More information about the D66 mailing list