Chaos, hoezo?

Ger gmw.arts at HOME.NL
Thu Feb 9 13:22:13 CET 2006


REPLY TO: D66 at nic.surfnet.nl

Geplaatst om 12.37 uur. 
De vakcentrale MHP (voor middelbaar en hoger personeel) concludeert in dagblad Trouw vandaag dat de bewering dat niemand er echt op achteruit zou gaan niet deugde. MHP-econoom Haket hekelt de communicatie door de overheid. Er ontstaat meer en meer ontevredenheid over de koopkracht. 

De bond heeft van duizenden leden de gegevens verzameld en de bewering dat niemand er echt op achteruit gaat, kan naar het rijk der fabelen. Haket: "Wij hadden dat idee al toen de zorgwet in behandeling was begin vorig jaar. Nu onderbouwen de praktijkvoorbeelden onze berekeningen. Met name gepensioneerden en werknemers in de collectieve sector gaan er op achteruit."

"Nu komen de mensen er achter dat de inkomensafhankelijke premie veel meer ingrijpt. Mensen voelen zich beduveld. En terecht. Zeker als ik kijk naar mensen van 70, 80 jaar die nu ineens vijf procent inleveren. Dat is schrijnend." 

-------------------------------------------------------------------------------------------




**********
Dit bericht is verzonden via de informele D66 discussielijst (D66 at nic.surfnet.nl).
Aanmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SUBSCRIBE D66 uwvoornaam uwachternaam
Afmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SIGNOFF D66
Het on-line archief is te vinden op: http://listserv.surfnet.nl/archives/d66.html
**********



More information about the D66 mailing list