maten en gewichten?

jan van reusel reusel at PI.BE
Sun Apr 8 22:02:01 CEST 2001


wie zich de (diverse) tv-beelden herinnert die (waarschijnlijk) vanuit een helikopter werden opgenomen van bedrijven waar pas de dieren waren geruimd, moet toch even nadenken bij het lezen van onderstaand bericht. is filmen vanuit een vliegtuig opeens gevaarlijker geworden mbt het verspreiden van het mkz-virus? of is hier sprake van verschillende maten en gewichten? je zou bijna denken van wel. of is de overheid misschien zenuwachtig geworden omdat er in kootwijkerbroek fysieke weerstand werd geboden en  opnieuw is aangekondigd?

jan van reusel
eisden-maasmechelen


Piloot beboet voor vliegen boven Kootwijkerbroek

DRIEBERGEN (ANP) - Een beroepsvlieger uit Waalre is zaterdag aangehouden omdat hij die ochtend door het luchtruim boven Kootwijkerbroek was gevlogen. De vlieger van een sportvliegtuigje was ingehuurd door een cameraploeg die boven het gebied opnamen wilde maken. 
De piloot landde tegen het middaguur weer in Eindhoven, waar hij door de luchtvaartpolitie werd opgewacht. Hij heeft een proces-verbaal wegens schending van een gesloten luchtruim gekregen. Het luchtruim boven Kootwijkerbroek is uit angst voor verspreiding van het mond- en klauwzeervirus gesloten.

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.tuxtown.net/pipermail/d66/attachments/20010408/30b9ffdb/attachment.html>


More information about the D66 mailing list