AHA in het kort

Henk Vreekamp vreekamp at KNOWARE.NL
Tue Mar 16 09:11:12 CET 2010


REPLY TO: D66 at nic.surfnet.nl

Democs,

Voordat Marc Fluks weer een tirade begint tegen Hirsi Ali, even een samenvatting (voor wie het niet heeft gelezen) van haar ingezonden stuk op de opiniepagina van NRC-H afgelopen zaterdag, 13 maart 2010:

1. Wilders fungeert heel functioneel als bundeling van de stem van velen die zeer ontevreden zijn met de huidige grote partijen op punten als immigratie en sociaal-economisch beleid.

2. De concetrete voorstellen van Wilders zijn op zich juridisch en politiek niet te verwezenlijken.

3. De echte tegenstanders van Wilders zijn: a. het zelfbenoemde en gesubsidieerde middenveld van etnische clubs (makkelijk uit te schakelen door intrekken subsidie),  b.de met multicult gecommiteerde politici (die het uiteindelijk zelf ook niet meer weten, want draaien), en, niet in het minst, c. dat deel van het bedrijfsleven dat heeft geinvesteerd in Arabische landen. Deze laatsten zijn te pacificeren door investeringen elders te ondersteunen. Zie landen als Denemarken en Zwitserland die na de Arabische / islamistische boycot hun investeringen met succes hebben verplaatst.

Op zich een redelijke analyse dus. Kan een basis vormen voor verandering van de regeringspolitiek, zelfs als onze Jobstijding invloedrijk wordt.

Henk Vreekamp, Utrecht

**********
Dit bericht is verzonden via de informele D66 discussielijst (D66 at nic.surfnet.nl).
Aanmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SUBSCRIBE D66 uwvoornaam uwachternaam
Afmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SIGNOFF D66
Het on-line archief is te vinden op: http://listserv.surfnet.nl/archives/d66.html
**********



More information about the D66 mailing list