D66-lijst

Hein van Meeteren heinwvm at CHELLO.NL
Sat Mar 3 11:30:55 CET 2007


REPLY TO: D66 at nic.surfnet.nl

---- "Dr. Marc-Alexander Fluks" <fluks at combidom.com> schreef:
>  Als Erik inderdaad bij een zaak van Hein in de rechtzaal zat (of dat
>  waar is weet ik natuurlijk ook niet), dan wijst dat op een psycho-
>  patische persoonlijkheidsstoornis. Zoiets doet een normaal mens nu
>  eenmaal niet.

Reken maar dat het waar is. En niet alleen Erik zat daar, hij was vergezeld door zijn extreemrechtse reslschop-vriendje, "justitieel afluisterdeskundige" Chefren Hagens uit Delft. En ze zaten daar zodanig dat ik bij binnenkomst meteen op hun grijzende, treiterende koppen stootte, Het was pure intimidatie. 
En wat dachte je van het opbellen van Dittrich en het mailen naar Pechtold? Eenvoudigweg proberen iemand dusdanig te beschadigen bij de heren dat de politieke voortgang in gevaar kan komen? E  de heren Dittricjh staat godverdomme open voor deze idiote actie (op Wikipedia wenst men niet naar Muiz te luisteren en wil men een éigen oordeel verllen, dát is een gezonde reactie).
Vind je het gek dat ik associaties krijg van laffe mannetjes die in WOII eens even lekker Joden gingen aangeven bij de autoriteiten, of dan de DDR waar burgers elkaar besnuffelden en alles wat niet "deugde" aangaven bij de Socialistische Eenheidspartij Duitsland?\
Enfin, ik heb me inmiddels neergelegd bij de gemiddelde  onverschilligheid van het gemiddelde D66 lid. Fraai is het niet, maar erg ver is D66 met deze mentaliteit ook niet gekomen. 

(En inderdaad, deze lijst is een belangrijk vervoermiddel geweest voor ereiks gestalk, en niemand, vrijwel niemand, van onze liberalen (die ik heb leren kennen als onverschilligen, en geheime kneukelaars, want ik weet zeker dat er mensen zijn die heimelijk, achter de grodijntjes, genieten van Eriks liederlijke en ongefundeerde aantijgingen, hoeven ze het zelf niet te doen. Zoals wanneer op straat van z'n fiets geschopt wordt door een Hells Angels-achtige proleet, en de gordijntjes bewegen een beetje, want de buurtbewoners gluren mee en doen niets. Ik heb dat aan den lijve een keer in Kampen -jazeker Kampen-  meegemaakt. Walgelijk, laf, kleinburgerlijk).

**********
Dit bericht is verzonden via de informele D66 discussielijst (D66 at nic.surfnet.nl).
Aanmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SUBSCRIBE D66 uwvoornaam uwachternaam
Afmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SIGNOFF D66
Het on-line archief is te vinden op: http://listserv.surfnet.nl/archives/d66.html
**********



More information about the D66 mailing list