Voor wie er interresse in heeft

Ger gmw.arts at HOME.NL
Wed May 24 08:51:38 CEST 2006


REPLY TO: D66 at nic.surfnet.nl


----- Original Message ----- 
From: het ministerie van Buitenlandse Zaken 
To: gmw.arts at home.nl 
Sent: Wednesday, May 24, 2006 7:47 AM
Subject: Het eindrapport van het onderzoek www.nederlandineuropa.nl is klaar.





Geachte heer, mevrouw,
Het eindrapport van het onderzoek www.nederlandineuropa.nl is klaar. Bijna 100.000 mensen, onder wie u zelf, hebben de vragenlijst volledig ingevuld. Download hier het volledige rapport of de samenvatting
Via www.nederlandineuropa.nl kunt u het rapport downloaden in PDF-versie. PDF-documenten zijn te openen met behulp van het programma Adobe, dat u kunt downloaden via www.adobe.com/nl.
Op 15 en 16 juni a.s. komen de Europese regeringsleiders bijeen om over de bezinningsperiode en over de toekomst van Europa te praten. Wat de inzet van de Nederlandse regering daar zal zijn, is opgeschreven door minister Bot van Buitenlandse Zaken en staatssecretaris Nicolaï voor Europese Zaken in een officiële brief die zij op 19 mei aan de Eerste en de Tweede Kamer stuurden. Bij het opstellen van de brief maakten zij onder andere gebruik van de resultaten van www.nederlandineuropa.nl. Op deze website kunt u de brief ook downloaden. Op 8 juni a.s. wordt de brief van de regering besproken met de Tweede Kamer in een openbare vergadering.
Wilt u meer lezen over Europa?
Op 1 juni a.s. presenteert de staatssecretaris voor Europese Zaken Nicolaï een publicatie over de toekomst van Nederland in Europa. U kunt deze publicatie gratis bestellen bij het ministerie van Buitenlandse Zaken, via de website www.minbuza.nl onder de kopjes 'service' en 'publicaties bestellen'.
Hartelijk dank voor uw bijdrage aan het onderzoek.



**********
Dit bericht is verzonden via de informele D66 discussielijst (D66 at nic.surfnet.nl).
Aanmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SUBSCRIBE D66 uwvoornaam uwachternaam
Afmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SIGNOFF D66
Het on-line archief is te vinden op: http://listserv.surfnet.nl/archives/d66.html
**********




More information about the D66 mailing list