Waarden en normen van ASO

Ger gmw.arts at HOME.NL
Wed Mar 29 09:29:23 CEST 2006


REPLY TO: D66 at nic.surfnet.nl

Langzaam snap ik wat Harry Potter bedoeld met zijn waarden en normen, en dan vooral die van het kabinet.
De norm is liegen en de waarde is de kwaliteit ervan.
Of het nu Zalm is, Verdonk of de rotzooi op de marineschepen, ze komen allemaal met leugens over de TV heen schieten. Maar och, een sorry en je bent weer haantje de voorste. 
De norm halen ze in ruime mate, maar de waarde ervan is nul voor ze. 
Met Frankrijk en Engeland als voorbeeld wordt het toch eens tijd dat er wat gebeuren in ons ASO-landje. 
Het is nog amper de moeite lonend om actuailiteitenprogramma,s bij de te houden waar politici in optreden, het programma is dan vergeven van leugens of ze zeggen niks.(gesprek met)
De enkeling die eigenlijk wel de waarheid zouden willen zeggen worden resoluut de mond gesnoerd (Pechtold) en teruggefloten in het hok.

9 Van de 10 berichten over EU beginnen met, net als in de VS...........(net zo aso dus)

De jeugd moeten we makkelijker de straat op kunnen schoppen om te zorgen dat ze van de straat afkomen.
De Oost-europerianen moeten massaal hier naartoe komen om ons werk voor een habbekrats over te nemen en zo te zorgen dat de bedrijven forsere winsten kunnen maken.

Een puur links kabinet zou ook niet goed zijn maar men stuurt er rechtstreeks naartoe. Men liegt, bedriegt en neemt mensen hun zolang vervochten af. Welvaart betekent tegenwoordig de welvaart van de beter gesitueerden, dat is norm waar je dat kan aflezen.
Die 30% opslag voor het kabinet ben ik volledig mee eens, misschien dat we dan eindelijk eens echt managers en kwalitatieve lui aan het roer krijgen in plaats van dit zooitje op kleuterschoolniveau. 
Je zal maar kamerlid zijn en zo gedwongen worden achter dit samenraapsel moet aanlopen zonder je mond open te mogen doen zeg. Maar ze maken zich niet zo druk, zeker niet als 50 bent en langer dan 10 jaar in openbaar bestuur zit of het wachtgeld en je leeftijd is samen meer dan 65. Niet alleen landelijk maar ook lokaal is het zichtbaar. Ineens vindt de wethouder dat het tijd wordt voor eens iemand anders na 12 jaar wethouderschap. Laat hem nu net 50 zijn geworden......... lekker niksen, beetje hobby-boeren of zo tegen 80%  van zijn gage als wethouder. Zalm zal het zo meteen ook en zorg zijn na 12 jaar.
Moeten we wel eerst zorgen dat de bv. de WW minder wordt anders is al dat wachtgeld niet op te brengen natuurlijk. 

Dat noemen we nu liberalisme. De beste kansen voor de beste kanshebbers en rest ziet maar, werken mogen die tot ze omvallen, mits je niet teveel eisen stelt aan de arbeidsvoorwaarden en je beloning. Anders halen we gewoon anderen.
En wie het helemaal niet meer weet in de politiek houdt zich gewoon een tijd heel erg stil en hoopt op een oogstjaar of zo.

Wat een rotzooi zeg,

Ger

**********
Dit bericht is verzonden via de informele D66 discussielijst (D66 at nic.surfnet.nl).
Aanmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SUBSCRIBE D66 uwvoornaam uwachternaam
Afmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SIGNOFF D66
Het on-line archief is te vinden op: http://listserv.surfnet.nl/archives/d66.html
**********



More information about the D66 mailing list