Wat een kwaliteit weer van het kabinet zeg

Ger gmw.arts at HOME.NL
Thu Oct 13 11:06:26 CEST 2005


REPLY TO: D66 at nic.surfnet.nl

Kamp wil kruisraketten kopen voor de Marine. Waarschijnlijk om soldaatje te spelen voor de Amerikanen als ze dat graag willen. Of Balkenende heeft ambities om zelf te funkioneren als wereldleider.
Allle grote plannen en uitgaven zijn bekend gemaakt op Prinsjesdag toch en worden besproken nu. Je zal minister van Defensie zijn en dat even vergeten zijn. Dat wijst op grote klasse van zo iemand toch? Het kabinet zit er vol mee. 

Eigenlijk moeten we ze toch maar hun zin geven als ze zeggen dat ze graag deze coalitie willen voortzetten na de verkiezingen, dergelijke kwaliteit moet je zien te behouden. Of zou de reden zijn, dat zal toch niet, de flinke opslag die het kabinet zich gegeven heeft met ingang van  de volgende periode. Ze zouden er toch perse zelf van willen profiteren?  Hahahaha, de enige reden die je kan bedenken om dit zooitje halwas te laten zitten wordt steeds meer het hoge lachgehalte wat ze steeds meer voortbrengen. 
Harry Potter kan toch wel wat toverstokjes uitdelen daar, die zijn net zo goed als kruisraketten denk ik.

Weer een D66, hier kan je ook tegen zijn. Gaat goed he, zeker de laatste tijd. Politie, windmolens, mimima, je kent de lijst. Het gaat er steeds meer op lijken, volhouden hoor.

Ger




**********
Dit bericht is verzonden via de informele D66 discussielijst (D66 at nic.surfnet.nl).
Aanmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SUBSCRIBE D66 uwvoornaam uwachternaam
Afmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SIGNOFF D66
Het on-line archief is te vinden op: http://listserv.surfnet.nl/archives/d66.html
**********



More information about the D66 mailing list