De ongekozen burgemeester

Ger gmw.arts at HOME.NL
Wed Mar 23 08:13:43 CET 2005


REPLY TO: D66 at nic.surfnet.nl

Een ding is er jammer aan het feit dat het niet doorgaat.
Wat zullen het CDA en de VVD stiekem blij zijn met het tegenstemmen van de PvdA. Ze hebben dit kreunjuweel van D66 geslikt om een meerderheid te creëren 2 jaar geleden maar waren er niet echt voorstanders van. En nu wordt het hen gratis in de schoot geworpen. Ze haastten zich dan ook naar de camera's om te roepen dat dit de coalitie dichter aaneen zal smeden. Ach en wee voor Thom maar niemand die het jammer vindt dat het niet doorgaat, behalve D66 dan natuurlijk.
Ze blijven uiteraard gewoon zitten en gaan natuurlijk kijken of ze Thommetje er nog wat bij kunnen geven zodat hij netjes blijft zitten. Zit en pootje geven Thom.
Boris: We gaan er nog veel harder tegenaan.  Zal best ja, om de zaken van VVD en CDA te verwezenlijken? De D66 wensen zijn inmiddels op en niet gerealiseerd. Misschien valt er nog wat te bedenken als wisselgeld voor D66, de gekozen toiletjuffrouw of zo?

Ger


**********
Dit bericht is verzonden via de informele D66 discussielijst (D66 at nic.surfnet.nl).
Aanmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SUBSCRIBE D66 uwvoornaam uwachternaam
Afmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SIGNOFF D66
Het on-line archief is te vinden op: http://listserv.surfnet.nl/archives/d66.html
**********



More information about the D66 mailing list