Asielzoekers in Winterswijk

Bart Meerdink bm_web at XS4ALL.NL
Tue Apr 5 21:20:19 CEST 2005


REPLY TO: D66 at nic.surfnet.nl

Ger,

Het lijkt erop dat deze mensen zich door mensensmokkelaars vanuit
Afghanistan enkele reis naar hiertoe hebben laten brengen.

Als dat zo is, welke manier stel je voor om op een correcte manier van
zulke ongenode gasten af te komen?

De helft van de wereldbevolking zou misschien wel graag in Nederland
willen wonen, en wie geeft ze ongelijk.

Misschien zouden ze kunnen helpen de mensensmokkelaarsbende op te
rollen, dan zou daar wat tegenover kunnen staan. Wel anoniem, anders
lijkt het wat risky voor ze met zulke mafia.

Bart Meerdink

Ger wrote:
>
> Het is nu echt bij de beesten af, zo gaan we nog niet met beesten om maar wel met mensen dus.
> Gezinnen, welke legaal hier zijn vooralsnog, zonder eten, kleding, onderdak, geen rooie cent op zak, maar wel met hele kleine kinderen gewoon de straat opgooien.
> De hulp welke de kerken bieden wordt door de minister afgekeurd en bekritiseerd. Met andere woorden, ze wil dat we ze laten verhongeren, want zelf voorzien in hun behoeften mogen ze niet dmv een baantje of zo, wat er natuurlijk niet eens is. De mensen zijn niet eens in staat om naar hun geboorteland terug te gaan, ze hebben namelijk helemaal niks. Er moeten dus eerst echte doden vallen, mensen moeten dus echt eerst omkomen van de honger of ziekte of zo.
> In een dergelijk zeer laag bij de grondse land leven we dus met een regering van pure misdadigers. We hoeven het nog niet eens te hebben over Irak en dergelijke, nee, hier om de hoek worden die misdaden al gepleegd door ASO.
> Hoelang nog voordat we ze maar vergassen of zo?
>
> Wellicht had D66 afgelopen weken in de onderhandelingen kunnen eisen dat we ze maar net zolang schoppen en slaan tot ze de grens over zijn. Als je toch dit beleid vooral wil doorzetten en steunen kan je toch zeggen dat het sociale van sociaal liberaal bestaat uit het uit het lijden verlossen van dergelijke mensen.
> Een streng beleid vwb asielzoekers oke, maar dit doet de gemiddelde Nederlander zijn hond niet eens aan, laat staan mensen. Een kind van notabene twee jaar zit daar op een veldje en de minister heeft kritiek dat de mensen hen wat te eten geven. Hoelang nog voor die medemenselijkheid strafbaar wordt gesteld hier?
> Is dit wat D66 bedoeld met sociaal? Was het daarom dat Dittrich maar weer snel zijn kop hield over de 26.000 gezichten?
> Deze regering maakt zich schuldig aan pure misdaad en het schenden van mensenrechten.
> Bert Bakker zal dadelijk wel weer komen met een "grappig" dingetje over zelfgenoegzaamgheid, nou wees maar vergenoegd Bert, maar dan over de manier waarop jouw kabinet met mensen omgaat en ze behandeld als ratten of nog minder. De zwaarste misdadigers in onze gevangenissen hebben het vele male beter en hebben veel en veel meer rechten. We spenderen er miljareden aan maar een klein beetje eten geven aan mensen die helemaal niks meer hebben stuit op kritiek van je geliefde kabinet.
> Ga daar ook maar zo trots op als op je tijdelijke "overwinning"  van zaterdag. Loop maar lekker door het tweedekamergebouw met een brede glimlach, voorzien van je zeer ruime aanwezigheidspremie.Wees maar trots dat je medeverantwoordelijk bent voor het letterlijk op straat gooien van kinderen van minder dan 2 jaar.
> De politiek in Winterwijk volgt de minister maar ja, met de VVD als grootste partij is dat te begrijpen. Ook ASO dus en de burgemeester? Tja die is niet gekozen dus en zit er pas een paar weken.
>
> Ger

**********
Dit bericht is verzonden via de informele D66 discussielijst (D66 at nic.surfnet.nl).
Aanmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SUBSCRIBE D66 uwvoornaam uwachternaam
Afmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SIGNOFF D66
Het on-line archief is te vinden op: http://listserv.surfnet.nl/archives/d66.html
**********



More information about the D66 mailing list