Buitenhof Plasterks nieuwe roddelrubriek

Fritz van Rikxoort fritz at RIKXOORT.DEMON.NL
Sun Dec 5 12:36:26 CET 2004


REPLY TO: D66 at nic.surfnet.nl

En daar ging ie weer,

Plasterk met een column vol leugens en verdraaiingen in elke uitgesproken zin en over Frits Bolkestein en zijn open brief. 
Blij is Plasterk dat Frits geen minister van staat is en hij liegt in één moeite door dat ministers van staat anderen zoals de regering niet voor de voeten lopen. 
Hoe Hans van Mierlo met zijn D66- en PvdA-vriendjes onze fractie met de wel gekozen volksvertegenwoordigers zoals Lousewies zelfs in de wandelgangen en op ons congres en in Buitenhof voor de voeten loopt, en hoe die andere minister van staat, zoals Max van der Stoel de hele democratie voor de voeten loopt met zijn leugens en oproepen tot haat jegens de wel gekozen Geert Wilders, hebben we allemaal zelf kunnen constateren.

Wat Buitenhof beweegt een inhoudsloze roddelcolumn over Frits te laten uitspreken zonder Frits onmiddelijk het woord te geven de potsierlijke leugens van Plasterk over hem en in elke zin die Ronald uitsprak te weerleggen blijft voor mij een raadsel.
De verloedering van het debat en het verval van Buitenhof tot de zoveelste inhoudsloze roddelrubriek is er alleen maar mee gebaat. Zonde hoe wat ooit een boeiend programma was van hoog inhoudelijk niveau zo afglijdt.

Fritz

**********
Dit bericht is verzonden via de informele D66 discussielijst (D66 at nic.surfnet.nl).
Aanmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SUBSCRIBE D66 uwvoornaam uwachternaam
Afmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SIGNOFF D66
Het on-line archief is te vinden op: http://listserv.surfnet.nl/archives/d66.html
**********



More information about the D66 mailing list