Bijeenkomst D66 Hilversum over verkeer met Thom de Graaf

Erik Boog E.Boog at CHELLO.NL
Mon Nov 20 12:32:15 CET 2000


D66 Hilversum nodigt jullie van harte uit!

Mvg,

Erik Boog



D66-bijeenkomst over verkeer met Thom de Graaf 

Op maandag 27 november 2000 aanstaande houdt D66 Hilversum een themabijeenkomst over verkeer en vervoer. Fractievoorzitter van D66 in de Tweede Kamer - Thom de Graaf- is hiervoor te gast. Hij zal ingaan op de visie van D66 op het landelijke verkeersbeleid zoals rekeningrijden, investeren in het openbaar vervoer en autobeleid.


Fractievoorzitter van D66 in de Hilversumse gemeenteraad -Erik Boog- bespreekt het lokale/regionale verkeersbeleid. Daarbij komt onder andere de noodzaak en wenselijkheid van wegen over de heide aan de orde. Er is volop ruimte voor discussie. Aanwezigen kunnen met elkaar en de inleiders in debat gaan. Ook zal Thom de Graaf ingaan op de politieke actualiteit.


De themabijeenkomst begint om 20.15 uur en wordt gehouden in Uitspanning 'Lunenburg', Kerkstraat 63-1 (aan de Kerkbrink) in Hilversum. Iedereen is van harte welkom. Belangstellenden die met de auto komen kunnen de borden centrum volgen en parkeren in parkeergarage 'De Gooische Brink'. Komt u met het openbaar vervoer dan is het 8 minuten lopen van Station Hilversum. U kunt de ANWB-wegwijzers naar de Kerkbrink (centrum van Hilversum) volgen.



D66 Hilversum: http://www.d66.nl/afdeling/hilversum/





-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.tuxtown.net/pipermail/d66/attachments/20001120/bb69394a/attachment.html>


More information about the D66 mailing list