[D66] Opzettelijke Covid-19 miskleunen in Nederland en Zweden (Wuhan Coronavirus 2019-nCoV #219)

edebets1 at euronet.nl edebets1 at euronet.nl
Wed Jun 10 17:06:37 CEST 2020


Zoals het er nu naar uitziet mag Femke zich in haar groene handjes knijpen: De grote drukte buiten op 21 Mei (Hemelvaartsdag) heeft niet tot een grote golf besmettingen geleid. Sterker nog: de besmettingen stabiliseren evenals aantal ziekenhuisopnamen. Besmettingen kunnen in aantal wat toenemen, maar dat komt omdat er meer getest wordt (wat al vanaf het begin van de crisis gedaan had moeten worden).
De grootste dichtheden per duizend zitten in de gebieden waar je het verwacht: Halsemapolis , ook wel bekend als Pyongyang aan de Amstel, Palermo aan de Maas, de Bible Belt en Volendam. In Braboland schijnt het nu ook beter te gaan.

Het feit dat zo'n 14 dagen na Hemelvaartsdag het aantal gevallen niet noemenswaardig gestegen is kan het volgende betekenen:

- Het virus is buiten in de open lucht minder besmettelijk dan binnen in afgesloten, slecht geventileerde ruimtes waar veel mensen bij elkaar zijn.
- Het virus is gevoelig voor seizoensinvloeden ('s Zomers wordt het inactief, vandaar dat Nieuw Zeeland waar het zomer was toen het virus uitbrak zo minimaal getroffen is).
- De 1,5 metermaatregel kan buiten opgeheven worden. (Dus terrassen, parken etc..)

Je zou Maurice de Hond nog gelijk gaan geven met z'n statistische berekeningen. Ben benieuwd hoe van Dissel zich via Rutte hier uit lult. 

Ernst Debets/
Zaanstad

-----Oorspronkelijk bericht-----
Van: D66 <d66-bounces at tuxtown.net> Namens Dr. Marc-Alexander Fluks
Verzonden: woensdag 10 juni 2020 10:09
Aan: D66 <d66 at tuxtown.net>
Onderwerp: Re: [D66] Opzettelijke Covid-19 miskleunen in Nederland en Zweden (Wuhan Coronavirus 2019-nCoV #219)

Als mensen opzettelijk door de overheid besmet worden met Covid-19 dan is dit een ernstige zaak. VWS deed niets, het RIVM deed niets en het OMT deed niets. Men produceerde slechts leugen na leugen (heb ik hier trouwens meer dan eens opgemerkt). Men gaf de pandemie zoveel mogelijk ruimte, men wilde zoveel mogelijk doden. Met al die demonstraties de afgelopen periode geven verwarde burgemeesters het opnieuw ruim baan met als inzet of er een tweede golf van de epidemie komt of niet. Waarom wordt zo'n Van Dissel die opgepakt, waarom mag hij voortdurend een raar verhaal houden in de Tweede Kamer en waarom zitten de Kamerleden als kleuters naar zijn sprookjes te luisteren ? Fantasten als van Dissel horen thuis in het gekkenhuis. Hoeveel meer bewijs is er nog nodig ?

Het kan nog erger dan in eigen land. Verliep het besmetten met het virus bij ons passief (men deed er niets tegen), in Zweden ging men actief te werk. Tegnell, de Zweedse dokter Mengele, wist de hoogste prevalentie (aantal zieken per 100,000 inwoners) ter wereld te bereiken en werd derhalve van staatswege aanbeden als een godheid. Zijn wanbeleid werd uiteraard in Nederland gepropageerd als de enig juiste aanpak van de pandemie door degenen die vonden dat er veel te weinig Nederlanders overleden aan de ziekte. Zoiets kon beslist beter. Ook Tegnell hoort thuis in het gekkenhuis.

Dat de overheid goed is voorbereid op een tweede golf van Covid-19 zal ook wel weer een leugen zijn.


Marc Fluks, Amsterdam
_______________________________________________
D66 mailing list
D66 at tuxtown.net
http://www.tuxtown.net/mailman/listinfo/d66



More information about the D66 mailing list