[D66] Problemen met Covid-19 vaccinatie in Nederland

edebets1 at euronet.nl edebets1 at euronet.nl
Thu Dec 17 15:19:23 CET 2020


En die klungel van een de Jonge in hoerastemming omdat de XL teststraten klaar zijn. Laat ze die GVD tot XL vaccinatiestraten ombouwen. Maar dat doen we niet, want er moet eerst uitgebreid over gepolderd worden door allerlei incompetente ambtenaren van het ministerie van de Jonge.

-----Oorspronkelijk bericht-----
Van: D66 <d66-bounces at tuxtown.net> Namens Dr. Marc-Alexander Fluks
Verzonden: donderdag 17 december 2020 12:25
Aan: D66 <d66 at tuxtown.net>
Onderwerp: Re: [D66] Problemen met Covid-19 vaccinatie in Nederland

Deze week ging de computer tussen de GGD's en het RIVM weer eens down waardoor het aantal besmettingen per dag 2 dagen lang onbetrouwbaar zij. 
De 3de golf lijkt als gevolg hiervan momenteel even groot als de 2de. 
Wellicht is de telling vandaag over die van gisteren weer juist...?

VWS heeft het vaccineren afgeschoven op de GGDs en het RIVM en thans blijkt dat er nu reeds iets mis zij met de computerregistratie van degenen die gevaccineerd zijn. Daarenboven wordt de prioriteit van de meest kwetsbaren en de zorgmedewerkers op het laatste moment omgedraaid, en gaan tal van eigenwijze Van Dissel-klonen zich nog eens over de vaccinaties buigen.

Maar er is meer: Er komen 20-25 GGD vaccinatie-straten die 2 x 18 miljoen keer moeten kunnen vaccineren. Zoiets moet haast wel fout gaan. 
Deel 36,000,000 maar eens door 25 en men ziet waar pseudo-wetenschap zoal toe leidt. De meeste tijd gaat niet in het prikje zelf zitten maar in de bureaucratie en ICT er om heen.

Het kan ook anders: Vaccineer op alphabet, geeft de vaccineerden een stempeltje in hun paspoort of een identificeerbaar knipje in hun identiteitskaart bij de 1ste vaccinatie, een 2de stempel/knipje bij de 2de vaccinatie en verklaar verlopen identificatie-papieren geldig tot 2022. Iedereen weet dan wanneer men aan de beurt zij om gevaccineerd te worden, men is af van dat oeverloze gezeur over prioriteit, privacy en falende computerprogramma's, en wie in/na 2021 alleen gevaccineerden in z'n zaak wil, wordt op z'n wenken bediend omdat Nederland een identificatieplicht kent.


Marc Fluks, Amsterdam
_______________________________________________
D66 mailing list
D66 at tuxtown.net
http://www.tuxtown.net/mailman/listinfo/d66



More information about the D66 mailing list