[D66] Babylonisch oorlog

edebets1 at euronet.nl edebets1 at euronet.nl
Mon Oct 14 19:39:39 CEST 2019


Zolang er op deze wereld nog gekken zoals Erdogan, Orban, Assad en Poetin rondlopen zal dit wel zo blijven.
Het begin van de chaos.
Europa is altijd al een tandenloze tijger geweest en is totaal niet geworden wat Jean Monnet en Robert Schuman voor ogen hadden toen ze er mee begonnen. Economische Unie: prima, vrij verkeer van personen en goederen: uitstekend. Maar de politieke unie is hopeloos mislukt.

Ernst Debets/
Zaanstad

-----Oorspronkelijk bericht-----
Van: D66 <d66-bounces at tuxtown.net> Namens Dr. Marc-Alexander Fluks
Verzonden: maandag 14 oktober 2019 10:21
Aan: D66 <d66 at tuxtown.net>
Onderwerp: [D66] Babylonisch oorlog

De Eurofielen waren altijd zo vreselijk voor de Arabische Lente en oorlog tegen IS en dit was niet erg verstandig. Ze waren ook voor Turkije want ze waren tegen de muur van Orban en de zijnen. Verder waren er veel verwarde verklaringen en zo nu en dan zette Euopa haar ultieme wapen in: De twee minuten stilte.

Momenteel doet Trump datgene dat Obama ooit beloofd heeft maar zijn beloften niet nakwam (Eurofielen waren opgetogen over beide ondanks de
tegenstrijdigheid) en dus kan Erdogan rustig z'n gang gaan. Europa houdt zich immers muisstil (eindelijk - maar op het verkeerde moment) omdat men 4 miljoen immigranten vreest met daartussen de IS strijders die momenteel de kampen van de Kurden ontvluchten terwijl men nog steeds schande spreekt over de muur van Orban. Kunnen we het nog volgen ?

En nu gaan de Kurden, Russen, en Syriers (en Iraniers ?) weer vechten tegen zowel de NATO-bondgenoot Turkije (en het door het Westen gesteunde Vrije Syrische Leger) en als tegen de westerse vijand IS. Alleen de Russen en de Iraniers zijn consistent in hun opstelling geweest en worden om deze reden uiteraard door het westen geboycot (ook vanwege de homo's, trouwens). Nu de Kurden weer vriendjes zijn met de Syriers rijst de vraag of Europa ook weer vriendjes met hen zij of dat ze de Kurden als vijanden begint te zien nu bondgenoot Turkije tegen hen optrekt en de Kurden de IS-strijders moeten laten gaan. Strikt gesproken is de totaal overbodige NATO momenteel in oorlog met de Russen en dit alleen maar door wegkijkende Eurofielen met hun rare ideetjes.

Het zou verdomd grappig zijn als het niet zo serieus was.


Marc Luks, Amsterdam
_______________________________________________
D66 mailing list
D66 at tuxtown.net
http://www.tuxtown.net/mailman/listinfo/d66


-- 
Dit e-mailbericht is gecontroleerd op virussen met Avast antivirussoftware.
https://www.avast.com/antivirus



More information about the D66 mailing list