[D66] Rassenwaan

Ernst Debets edebets1 at euronet.nl
Thu Nov 24 15:00:49 CET 2016


Sylvana Simons zit alleen bij DENK ter meerdere eer en glorie van zichzelf. Anders ga je toch geen lid worden van het Nederlandse filiaal van de AK Partij?

Ernst Debets/
Zaanstad

-----Oorspronkelijk bericht-----
Van: D66 [mailto:d66-bounces at tuxtown.net] Namens Dr. Marc-Alexander Fluks
Verzonden: donderdag 24 november 2016 10:44
Aan: d66 <d66 at tuxtown.net>
Onderwerp: [D66] Rassenwaan

Voordeel van het Wildes-proces is dat de burger beseft dat Marokkanen volgens mensen die ernstig politiek correct zijn een apart ras vormen. 
Dit biologisch novum heeft de elite nodig om Wilders het aanzetten tot rassenhaat in de schoenen te schuiven. Eigenlijk komt het er op neer dat politiek correcten kunnen blijven wegkijken terwijl Wilders wordt vervolgd omdat hij dit vertikt.

Vogens de gelijkgeschakelde media werd Wilders vervolgd om zijn 'minder minder' uitspraak. Probleem is dat Wilders een dergelijke uitspraak nooit gedaan heeft. De uitspraak luidde: 'Willen jullie meer of minder Marokkanen ?' (voorafgegaan door een snier naar D66).

Thans is het wachten op een andere uitspraak: Die van de rechter.

Als we het toch over de politiek correcte rassenwaan hebben: De nieuwe Ayaan Hirsi Ali heet Sylvana Simons. Deze kapster is de nieuwste politiek correcte excuustruus en heult samen tegen de Nederlandse burger met de excuusturken van Denk - gelanceerd door de PvdA in haar nadagen. 
Dit crypto-fascistische clubje hult zich in een slachtofferrol en dan komt alle kritiek op het eigen disfunctioneren goed uit. De rol is haar zelfs volkomen naar het hoofd gestegen. De media vinden haar en haar strijd tegen Zwarte Piet prachtig maar de normale burger kotst van deze taaitaaipop.

Grappig was dat er gisteren een Zembla-documentaire op de TV was over wat er werkelijk in politiek-correcte moskeeen gebeurt. Hetzelfde als wat IS predikt, dus. Tja...


Marc Fluks,
Amsterdam
_______________________________________________
D66 mailing list
D66 at tuxtown.net
http://www.tuxtown.net/mailman/listinfo/d66


---
Dit e-mailbericht is gecontroleerd op virussen met Avast antivirussoftware.
https://www.avast.com/antivirus



More information about the D66 mailing list