[D66] Loepzuiver ernaast

Ernst Debets edebets1 at euronet.nl
Wed Mar 23 19:37:52 CET 2016


En daarnaast zag ik vanmorgen op BBC World dat de Belgische regering nog U$ 468 Miljoen (sorry BBC world rapporteert in U$) uittrekt voor versterking van hun veiligheidsdiensten en politie.
Misschien is dat net genoeg om zeer snel een groot hek om Molenbeek heen te zetten en de hele boel huis voor huis uit te kammen.

Ernst Debets/
Zaanstad

-----Oorspronkelijk bericht-----
Van: D66 [mailto:d66-bounces at tuxtown.net] Namens Dr. Marc-Alexander Fluks
Verzonden: woensdag 23 maart 2016 11:52
Aan: d66 <d66 at tuxtown.net>
Onderwerp: [D66] Loepzuiver ernaast

Een van de zelfmoordterrpristen die gisteren een aanslag pleegden in Brussel, Ibrahim El Bakraoui, had momenteel een straf moeten uitzitten van 9 jaar voor een gewapende bankoverval, http://www.ad.nl/ad/nl/38261/Nieuws/article/detail/4268447/2016/03/23/Zelfmoordterroristen-waren-broers-El-Bakraoui.dhtml

Kennelijk lieten dezelfde politiek-correcten die thans staan te popelen de bewegingsvrijheid van gewone burgers in te beperken deze veroordeelde crimineel gaan. Momenteel zwaaien ze met patriotische vlaggen, houden 1-minuut stilte, 2 minuten stilte en branden ze waxinelichtjes. Ze verwelkomen - uiteraard - nog meer kansarme immigranten, gaan enthousiast verder met hun oorlogen tegen zoveel mogelijk Islamitische landen en laten de eigen burgerij voor de gevolgen van deze gekte opdraaien.
Kan je lachen.


Marc Fluks, Amsterdam
_______________________________________________
D66 mailing list
D66 at tuxtown.net
http://www.tuxtown.net/mailman/listinfo/d66


---
Dit e-mailbericht is gecontroleerd op virussen met Avast antivirussoftware.
https://www.avast.com/antivirus



More information about the D66 mailing list