[D66] Geen stemrecht op Curacao

Ernst Debets edebets1 at euronet.nl
Fri Feb 19 21:12:25 CET 2016


Het is en blijft een roversnest daar op de Antillen. Zou die PVV-er die zich in gelijkluidende termen uitdrukte dan toch gelijk hebben? In ieder geval, jaren na dato is er met de veroordeling van roverhoofdman Schotte nu enig lichtpuntje en daarmede mogelijk een verbetering in het zelfreinigende vermogen van de Antillen. Is er nog enig causaal verband aan te duiden tussen de situatie op de Antillen en de zo plotseling uit de 2e kamer opgestapte Antillenspecialist van D66?

 

Ernst Debets/

Zaanstad

 

Van: D66 [mailto:d66-bounces at tuxtown.net] Namens Henk Vreekamp
Verzonden: donderdag 18 februari 2016 20:46
Aan: d66 at tuxtown.net
Onderwerp: [D66] Geen stemrecht op Curacao

 

Democs,

 

Uw postkoloniaal gevoel zal wel niet worden gekwetst bij het lezen van het volgende bericht. Elitisme vergeeft de zondaar immers automatisch zijn/haar ondemocratisch gedrag – een beetje racisme in de “West” moet kennelijk kunnen...

 

Lees net in de Amigoe di Korsou (Willemstad, Scherpenheuvel/Scerpene) dat de partij van de tijdens maffiacontacten vermoorde lokale politicus en radiohitser Helmin Wiels (de Partido Soberano) nu voortaan daar alleen stemrecht aan “Europese”Nederlanders wil geven vijf jaar na inschrijving als inwoner. Het Koninkrijk is al niet veel, maar discriminatie op grond van plaats van geboorte is wel weer een hoofdstuk verder. Nog geen opmerkingen gehoord vanuit het Haagse parlement. Kennelijk is men daar nu te zeer bezig met de 3400 piek fraudegeld aan nep-asielzoekers uit West-Oekraine.

 

Wiels was trouwens iemand met nauwe contacten met ex-premier Schotte tegen wie nu 3 jaar geëist wordt wegens maffiacontacten met een Siciliaanse gokbaas.

 

hv,u

 

 



---
Dit e-mailbericht is gecontroleerd op virussen met Avast antivirussoftware.
https://www.avast.com/antivirus
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.tuxtown.net/pipermail/d66/attachments/20160219/ba3a65e8/attachment.html>


More information about the D66 mailing list