[D66] Panama velt links

Ernst Debets edebets1 at euronet.nl
Sat Apr 9 14:21:36 CEST 2016


Naast de als eerste genoemde voetballer Seedorf (hij kan volgens mij deze constructies nooit zelf verzonnen hebben, maar heeft natuurlijk goed betaalde “adviseurs”) is nu ook de kop van voormalige NS BoBo Bert Meerstad gerold. Hij heeft zijn commissariaten bij ABN AMRO en Lucas Bols opgegeven alhoewel meneer een huilerige “Wir haben es nicht gewüsst” afgaf. Kennelijk bestaat er toch nog zoiets als zelfreinigend vermogen op de Zuidas. 

Voordat Oto weer met zijn links-anarchistische opmerkingen tegen bankiers in het algemeen en de Zuidas elite in het bijzonder begint: Het is goed dat Henk hier opmerkt dat ook links van gematigd tot ultra) hier kennelijk ook een hele berg boter op z’n hoofd heeft. Wie zonder zonde is werpe de eerste steen.

 

Ernst Debets/

Zaanstad

 

Van: D66 [mailto:d66-bounces at tuxtown.net] Namens Henk Vreekamp
Verzonden: zaterdag 9 april 2016 09:05
Aan: d66 at tuxtown.net
Onderwerp: [D66] Panama velt links

 

Democs,

 

Het Panama-schandaal met brievenbusfirma’s in belastingparadijzen voor belastingontduiking richt nu ook een politieke slachting aan onder de zogenaamd linkse politici en nobele doelen.

 

In enkele Spaanstalige bladen (El Pais SP, en, Listin Diario RD) las ik smalende berichten over de voormalige socialistische presidentskandidaat van Frankrijk en wegens schandalen geloosde IMF-bons Dominique Strauss-Kahn die via zijn voormalige kantoor Assya Asset Management in Luxemburg 31 brievenbusfirma’s bestuurde.

 

En nou blijkt ook nog een Groen-Links bolwerk zwaar besmet met eenzelfde belastingontduiking, de liefdadigheid Solidaridad, het moederbedrijf van de Max Havelaar koffie etc.

 

Ja, ja, een wat kritischer opstelling tegenover Europa en de Amsterdamse Zuid-As zou ons kritische liberalen wel sieren...

 

Gr. hv,u

 

 



---
Dit e-mailbericht is gecontroleerd op virussen met Avast antivirussoftware.
https://www.avast.com/antivirus
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.tuxtown.net/pipermail/d66/attachments/20160409/b940eb4c/attachment.html>


More information about the D66 mailing list