[D66] Helmin Wiels en de PvdA

Henk Vreekamp vreekamp at knoware.nl
Thu Mar 7 23:17:14 CET 2013


Democs,

Grappig dat biologieprof Plasterk, volgens de Volkskrant van vandaag, zo gecharmeerd is van de Curacaose "volkssouverein" Helmin Wiels die momenteel op snoepreis in Holland vertoeft. Kennelijk functioneert de desk-redactie bij de Vaderlandsche Geheime Diensten niet meer (waarvan PvdA-Plasterk formeel de baas is) of hij leest nooit of selectief z'n stukken. Selectief vanwege de multicult. Minister P. van Binnenlandse Zaken en Andere Wingewesten is kennelijk gecharmeerd van Wiels' verleden als jongerenwerker in Willemstad (tot 2007) - dat beroep riekt naar sociaal-democratische nestgeur, nietwaar. Wiels heeft toen het volk leren bespelen - een praktijk die hij nadien als dagelijks radiocommentator en dorpspoliticus heeft voortgezet.

Berucht zijn Wiels' ophitsingen tegen blanken. Zijn aanhang raakte daar zo van overstuur dat ze metterdaad blanken gingen molesteren. Eenmaal werd er eentje het ziekenhuis ingeslagen (zwaar gewond), vlak bij het parlementje van Willemstad. Dat incident werd vervolgens gauw in de doofpot gestopt zodra bleek dat deze blanke een zogeheten "yu di korsou" was. Een witte van eigen bodem, zogezegd. Wiels' propaganda keert zich namelijk formeel tegen de bazige blanke *Europeanen* - maar ja, dat staat niet zwart-op-wit op het voorhoofd gestempeld.

Plasterk is kennelijk gecharmeerd van een racist uit het PvdA-domein... Waar een prof dom in kan zijn en D66 schaamteloos de kaken sluit.
hv,u
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.tuxtown.net/pipermail/d66/attachments/20130307/75446b1f/attachment.html>


More information about the D66 mailing list