[D66] Hells Angels hebben clubterrein verlaten

T. Jouwstra tjouwstra at wxs.nl
Wed Feb 1 23:37:54 CET 2012


Ernst,

Ja ik zag in de Volkskrant de foto en had even tijd nodig om me af te vragen: Is dit kitsch of mooi. Ik heb ooit als raadslid in Utrecht een weekje charette Leidse Rijn gedaan, en daar opgetrokken met Rob Krier, die in Helmond zo;n soort, bij de beleggers heel geliefde wijk heeft gebouwd, ook bij ons in Utrecht en bijvoorbeeld in Den Haag. retroarchitectuur, maar de mensen willen het. Ik heb besloten het wel mooi te vinden; het zal jullie gemeente een meerwaarde geven, zij het niet bij moderne architecten.

Goede nacht,

Tjerk

From: Ernst Debets 
Sent: Wednesday, February 01, 2012 11:33 PM
To: 'T. Jouwstra' ; 'informele D66 discussielijst' 
Subject: RE: [D66] Hells Angels hebben clubterrein verlaten

Tjerk,

 

Liever omgekeerd: Zij de bikers, wij de toeristen (Zaanse Schans, het lelijke nieuwe gemeentehuis met maffe hotel daartegenover).

 

Ernst Debets/

Zaanstad

 

Van: T. Jouwstra [mailto:tjouwstra at wxs.nl] 
Verzonden: woensdag 1 februari 2012 21:44
Aan: edebets1 at euronet.nl; 'informele D66 discussielijst'
Onderwerp: Re: [D66] Hells Angels hebben clubterrein verlaten

 

Ernst,

 

Maar waar is die regio dan voor, dat is toch iets gemeenschappelijks, samen de lusten en samen de lasten: jullie de bikers, zij de toeristen?

 

Groet,

 

Tjerk

 

From: Ernst Debets 

Sent: Wednesday, February 01, 2012 8:33 PM

To: 'informele D66 discussielijst' 

Subject: Re: [D66] Hells Angels hebben clubterrein verlaten

 

Het meest schunnige is nog dat die arrogante Mokummers de omliggende gemeentes (o.a. Landsmeer, Oostzaan, Zaanstad) hebben meegedeeld dat “zij wel even zullen helpen om de Hells Angels buiten de deur te houden”. Tegelijkertijd werd bekend dat er bij geen van omliggende gemeenten aanvragen van de Hells Angels waren binnengekomen. Ik had die van der Laan toch wat hoger ingeschat dan z’n theedrinkende voorganger, maar dit soort bemoeizucht is nou net waar we in de regio Amsterdam niet op zitten te wachten. We zijn hier heel goed in staat om onze eigen boontjes te doppen, daar hebben we van der Laan niet voor nodig!

 

Ernst Debets/

Zaanstad

 

Van: d66-bounces at tuxtown.net [mailto:d66-bounces at tuxtown.net] Namens Henk Elegeert
Verzonden: maandag 30 januari 2012 22:38
Aan: informele D66 discussielijst
Onderwerp: [D66] Hells Angels hebben clubterrein verlaten

 

Hells Angels hebben clubterrein verlaten
  maandag 30 januari 2012 | 10:44 | Laatst bijgewerkt op: maandag 30 januari 2012 | 15:40

 

AMSTERDAM - De Amsterdam Hells Angels hebben hun clubterrein aan de H.J.E. Wenckebachweg verlaten. Maandagochtend rond 10.30 uur droeg de motorclub de sleutels over. 

 

Direct daarna arriveerde de sloopmachine die later op de dag clubhuis Angel Place gaat afbreken, aldus de gemeente. De Hells Angels zaten zo’n 4 decennia aan de H.J.E. Wenckebachweg. De gemeente wil het gebied herontwikkelen en na een onteigeningsprocedure moest de motorclub vertrekken. Op last van de rechter krijgen de Angels wel 400.000 euro mee.

Niet welkom
Vooralsnog is niet duidelijk waar de motorclub nu naartoe gaat. De Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan heeft gezegd dat hij er alles aan zal doen te voorkomen dat de Angels een nieuwe plek in de hoofdstad krijgen. Ook de buurgemeente Diemen heeft al laten weten dat ze daar niet welkom zijn.

President
Maandag stapt ook Daniël Uneputty (Unu) op als president van de Amsterdamse Hells Angels. Hij was dat sinds 2004. Uneputty liet zaterdag weten dat de naam van zijn opvolger intern al bekend is, maar dat de persoon in kwestie dat te zijner tijd zelf wereldkundig zal maken.

"

Die (PfdA-er) Eberhard toch. Die laat nu zelf ook eens zien dat je echt helemaal geen motorclub nodig hebt om af te kunnen persen !! We hebben dat verschijnsel overigens al eens eerder gezien toen het over jongeren ging ... Ook toen verklaarden de overheden onschuldigen -hun onwelwillende burgers- schuldig en werden vervolgens de vogelvrij verklaarden op een uiterst misdadige manier bestreden. 

Henk Elegeert

 


--------------------------------------------------------------------------------

_______________________________________________
D66 mailing list
D66 at tuxtown.net
http://www.tuxtown.net/mailman/listinfo/d66
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.tuxtown.net/pipermail/d66/attachments/20120201/6106e51e/attachment-0001.html>


More information about the D66 mailing list