Hirsi Ali in debat in Antwerpen

Mark Giebels mark at GIEBELS.ORG
Tue Jan 24 11:15:57 CET 2006


REPLY TO: D66 at nic.surfnet.nl

FYI.

--------
Liberales-debat
 Religieuze tradities versus individuale vrijheid
30 januari om 20 uur

 

Zoals reeds eerder aangekondigd, organiseert Liberales op maandag 30 januari a.s. om 20 uur een debat over 'Religieuze tradities versus individuale vrijheid', in de Lessius Hogeschool te Antwerpen. Deelnemers zijn Ayaan Hirsi Ali (VVD Tweede Kamerlid), Mimount Bousakla (Sp.A. Senator), Mohammed Achaibi (voorzitter van de Unie van Moskeeën in Vlaanderen) en Jamal Maftouhi (imam). Moderator is Nadia Dala (tv-journaliste).

Inschrijven voor dit debat is nog mogelijk via het e-mailadres egbert at liberales.be. Er zijn op dit ogenblik nog een dertigtal plaatsen beschikbaar. De inschrijvingen worden uiterlijk op donderdag 26 januari a.s. om 12 uur afgesloten (voor zover de zaal dan nog niet volzet is).

Indien u met meerdere personen wenst in te schrijven, dan is het steeds noodzakelijk om alle namen op te geven. Indien dit nog niet gebeurd is dan moet u dat zo snel mogelijk doen. Zoniet zal enkel uw eigen inschrijving genoteerd worden.

Er wordt alleen toegang verleend tot de zaal voor personen die zich op voorhand inschreven en wiens identiteit overeenstemt met de naam waarop men zich inschreef. Dit alles gebeurt om veiligheidsredenen.
----

-- 

**********
Dit bericht is verzonden via de informele D66 discussielijst (D66 at nic.surfnet.nl).
Aanmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SUBSCRIBE D66 uwvoornaam uwachternaam
Afmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SIGNOFF D66
Het on-line archief is te vinden op: http://listserv.surfnet.nl/archives/d66.html
**********



More information about the D66 mailing list