Zalm en Hoogervorst blij met commotie

Ger gmw.arts at HOME.NL
Sat Jan 14 09:56:11 CET 2006


REPLY TO: D66 at nic.surfnet.nl

Die 2 VVD-ministers zullen erg blij zijn met de commotie rond de Afganistanmissie.
Een betere afleider van hun problemen is er natuurlijk niet.
De chaos in de zorg groeit en groeit en een hele hoop mensen, onder een bepaald inkomen, behoren niet tot iedereen, die er op vooruit zouden gaan per 1 januari.

Tellen we de inflatie mee dan gaan de meesten er op achteruit.
Mensen die van verzekeraar wijzigen komen voor een deel in de problemen daar de verzekeraars de tijd nemen met het terugbetalen. Niet erg hoor, die geven dadelijk wel een boete of zo. Moeten ze maar niet zo flauw doen en gewoon de premie even dubbel betalen. Beter is natuurlijk even een kaartje te halen bij je bank en het laten storneren, even zelf regelen. Veel groter kan de puinhoop van Hoogervorst er toch niet op worden.

Er is trouwens en groeiende groep mensen die zichzelf een vooruitgang in inkomen geven. Vooral ouderen alleenstaanden, maar ook anderen, zeggen alle verzekeringen op. Inboedel, begrafenis, WA, noem maar eens op. Tel ze allemaal maar eens bijeen en je komt aan een behoorlijk bedrag.
Op de vraag, wat als er mis gaat, is het antwoord, nou en, dat zien we dan wel weer, op is op. Maar misschien kunnen we na de "opbouw" in Afganistan in Nederland hetzelfde gaan doen. 
Het wordt steeds gekker hier in dit apenlandje.

Ger










**********
Dit bericht is verzonden via de informele D66 discussielijst (D66 at nic.surfnet.nl).
Aanmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SUBSCRIBE D66 uwvoornaam uwachternaam
Afmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SIGNOFF D66
Het on-line archief is te vinden op: http://listserv.surfnet.nl/archives/d66.html
**********



More information about the D66 mailing list