Nog steeds een groot gevaar in zuid-Libanon

Ger gmw.arts at HOME.NL
Wed Aug 23 07:56:28 CEST 2006


REPLY TO: D66 at nic.surfnet.nl

In het nieuws te zien is dat Israel een heel groot aantal clusterbommen heeft gebruikt welke nu nog steeds een groot gevaar vormen voor vooal kinderen die er niks van afweten. Duizenden van die niet ontplofte dingen in dorpen en steden. Niks ten goede van Hezbollah hoor maar dit is toch ook een misdaad.
Ik kan het niet helpen hoor maar ik krijg steeds meer een hekel aan dit Israel. Zo ga je niet om met kinderen en onschuldige mensen, al noem je het dan anders. Zo verwordt je een steeds grotere puist in die regio en komen steeds meer landen tegen je in het harnas.
Een mensenleven lijkt in die regio, van alle kanten hoor, niet meer mee te tellen. We komen wel hoor hoor je de VN zeggen alleen dat duurt nog een paar maanden, tot zolang knal je er nog maar even op los, niemand die je tegenhoudt. En geen nood hoor, tot zolang betalen we wel mee om te zorgen dat er genoeg wapens voorhanden zijn. 
Kan men in zuid-Libanon niks meer? Dan is er nog altijd de GAZA. Muur eromheen, of dicht zetten en men kan bombarderen zonder dat onschuldige mensen weg kunnen. 
Mocht dit het geval zijn in noord-Israel dan noemden we het puur terrorisme, nu is het zelfverdediging natuurlijk. 

Bah, wat een vies zooitje is het. En Bush................. we lopen er wel achteraan hoor. 

Ger

**********
Dit bericht is verzonden via de informele D66 discussielijst (D66 at nic.surfnet.nl).
Aanmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SUBSCRIBE D66 uwvoornaam uwachternaam
Afmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SIGNOFF D66
Het on-line archief is te vinden op: http://listserv.surfnet.nl/archives/d66.html
**********



More information about the D66 mailing list