Slechte verbindingen met je mobieltje, daar moet je zijn dus

Ger gmw.arts at HOME.NL
Mon Apr 17 09:10:36 CEST 2006


REPLY TO: D66 at nic.surfnet.nl

Ik hoorde gisteravond een erg aardige manier om geheel of bijna gratis aan een nieuwe mobiele telefoon te komen, met instemming van de betreffende provider(s).
Alle mensen welke in een gebied wonen waar sommige providers slechte verbindingen hebben moeten dan juist bij hen een abbonement nemen. Je belt er thuis niet mee en neemt contact met de provider. (Telford, Vodafoon, enz). Vooral aan de grenzen zet men geen of veel te weinig masten.
Ze beamen dan ook dat het daar slecht is en kan je met je contract in de hand eisen dat ze aan hun verplichtingen dienen te voldoen. Dat kunnen ze ook want zover ik weet heeft KPN er geen last van. Het duurt even maar op het eind komt er het voorstel om het contract maar te verbreken want masten plaatsen voor te weinig mensen daar in de buurt is te duur voor ze. Wel zorgen dat men niet automatisch kan afschrijven natuurlijk.
Het telefoonnummer van je contract wordt afgesloten en je bent er van af. Het (pre-pay) kaartje wat je al had van tevoren steek je even in die nieuwe GSM en je bent weer voorzien van het nieuwste.
Slim van die jongen zeg, hij kan nu nog foto's maken ook zelfs. Noemen we dat ook maar marktwerking?

Ger

**********
Dit bericht is verzonden via de informele D66 discussielijst (D66 at nic.surfnet.nl).
Aanmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SUBSCRIBE D66 uwvoornaam uwachternaam
Afmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SIGNOFF D66
Het on-line archief is te vinden op: http://listserv.surfnet.nl/archives/d66.html
**********



More information about the D66 mailing list