Treurig hoor dit aso-kabinet

Ger gmw.arts at HOME.NL
Fri Oct 28 19:25:59 CEST 2005


REPLY TO: D66 at nic.surfnet.nl

Net het gesprek gezien met de MP. Hij komt er ook niet meer uit, er is geen beginnen om ook nog wat uit te kunnen leggen natuurlijk. En ach kritiek van D66, liet duidelijk zien hoe hij over D66 denkt. Ze moeten blij zijn dat ze mee mogen doen.
De Geus straks, de druk op de artsen is erg groot, ze krijgen meer tijd en geld er voor, maar het is wel zorgvuldig gebeurd en mensen worden niet onterecht afgekeurt. Maar hij zegt het zelf toch, anders hoef je geen en tijd te spenderen. En al die mensen die al herkeurt zijn, dat gebeurde niet onder die druk? En was dus toch zorgvuldig, ondanks een CBBS wat ondeugdelijk is bevonden door TNO en rechters? Hij weet het ook niet meer uit te leggen dus.
Hoogervorst? Het hoeft geen puinhoop meer te worden, het is nu al chaos, dus maar rap aan het schrijven met die ontslagbrief.
Laten we het maar even niet hebben over Donner en de minister van uizetting Verdonk. Al jaren op de hoogte van gevaarlijke toestanden waar ze dan ook eens op gaan bezuinigen, maar och, het waren er maar 11. De rest zit ergens vast dus het uitzetten komt niet in gevaar en...... het scheelt 11 tickets.
En Balkje gehoord? Pechtold is het volkomen eens met hem:))))) 

D66? Ze kijken ernaar en gaan over tot de orde van de dag? Ik vrees van wel. Beter zou zijn als een sneltrien een verkiezingsprogramma te maken en dit zooitje 
Ger


**********
Dit bericht is verzonden via de informele D66 discussielijst (D66 at nic.surfnet.nl).
Aanmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SUBSCRIBE D66 uwvoornaam uwachternaam
Afmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SIGNOFF D66
Het on-line archief is te vinden op: http://listserv.surfnet.nl/archives/d66.html
**********



More information about the D66 mailing list