Het wordt maar gekker

Ger gmw.arts at HOME.NL
Fri Oct 7 08:30:59 CEST 2005


REPLY TO: D66 at nic.surfnet.nl

Als gevolg van medicijnen moet ik nog een eenvoudig middeltje gebruiken, op voorschrift van de specialist om eventuele bijkomende werkingen voor te zijn. Wat exact is niet zo van belang maar het middeltje kost 10 euro en 3 cent.
Krijg ik een rekening thuis van de Apotheek van dit bedragje. Uiteraard goed mijn aagelegde vestandje voor de belasting over een maand of 4.
Een volgende rekening erover krijg ik niet meer daar ik weet dat precies hetzelfde bereikt kan worden door een pilletje en wat schets je verbazing? Dat zit dan wel in het pakket en wordt wel vergoed. Even vragen aan de dokter om dat andere pilletje dus zodra ik er van de week kom.
Niet om dat verdomde tientje natuurlijk maar ze zullen het nieuwe verzekeringpakket willen minimaliseren of zo ten behoeve van de kosten. Ware het niet dat de andere vorm (pilletje) stukken duurder is. 

Nu snap ik misschien beter de vinger in de keel van Hoogervorst, hij wilde alleen maar zeggen waar dat pilletje in moest natuurlijk. De fantast, het moet goedkoper kunnen.

Ger


**********
Dit bericht is verzonden via de informele D66 discussielijst (D66 at nic.surfnet.nl).
Aanmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SUBSCRIBE D66 uwvoornaam uwachternaam
Afmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SIGNOFF D66
Het on-line archief is te vinden op: http://listserv.surfnet.nl/archives/d66.html
**********



More information about the D66 mailing list