Verdonk: We hebben ze niet meer nodig

Ger gmw.arts at HOME.NL
Fri Nov 11 07:15:13 CET 2005


REPLY TO: D66 at nic.surfnet.nl

De asielzoekers die we niet meer nodig hebben voor het onderzoek gooien we eruit.
Dat mens heeft zo te horen werkelijk geen enkel gevoel, ze gaat letterlijk over lijken. De uiterste poging van D66 met de motie klinkt aardig maar heeft natuurlijk ook geen enkel effect. Hoe wil je straks nagaan of er werleijk aan wordt voldaan als de mensen al uitgezet zijn?
Hoe betrouwbaar die minister is kan je afmeten aan de asielzoekers die zijn teruggestuurd met alle papieren er bij wat ook niet zou mogen. Geen enkel land van herkomst krijgt van ons gegevens over de asielzoeker, hoevaak heeft ze het in de kamer niet staan te beweren? En nu zouden we haar moeten geloven. En de kamer tuint er weer lekker in. het zal niet zo bedoeld zijn misschien maar in feite is de motie een die haar de mogelijkheid geeft er weer mee weg te komen.
Kunnen we dat verschrikkelijke mensen niet zelf uitzetten naar en onbewoond eiland? De mensen met de grootste klachten heeft ze als eerste niet meer nodig uiteraard en zullen dus wel als eerste worden uitgezet. Er zullen wellicht mensen tussen zitten die blij zijn uitgezet te worden en verlost te zijn van dit barbaarse regiem.

Ger


**********
Dit bericht is verzonden via de informele D66 discussielijst (D66 at nic.surfnet.nl).
Aanmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SUBSCRIBE D66 uwvoornaam uwachternaam
Afmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SIGNOFF D66
Het on-line archief is te vinden op: http://listserv.surfnet.nl/archives/d66.html
**********



More information about the D66 mailing list