D66 over uitslag referendum

Mark Giebels mark at GIEBELS.ORG
Thu Jun 2 16:13:48 CEST 2005


REPLY TO: D66 at nic.surfnet.nl

----- Original Message -----
From: "Henk Elegeert" <hmje at home.nl>
> > Het Nee-kamp
> 
> Er is geen  "Nee-kamp" !!!! Er is wel een onnozel 'Ja-kamp'.

Iedereen die nu nog niet in het Nee kamp zit is simpelweg geen democraat. Je verwacht ze bij het CDA, wat inderdaad uitkwam, maar het is vreselijk dat men ze ook binnen D66 lijkt aan te treffen. Die reactie van Sophie is inderdaad schokkend.

Als de voorstanders van verdere Europese integratie nu niet snel de Nee tegen deze grondwet gaan omarmen, dan gaan nationalisten er definitief mee vandoor. Het doel mag nu niet meer die grondwet zijn, maar moet inmiddels het zo snel mogelijk op de rails zetten van een positiever EU integratieproces zijn. Want een sterk Europa is hard nodig.

Nederland is na deze overduidelijke afwijzing door het volk in de unieke positie om een voortekkersrol in die vernieuwing te gaan spelen, maar dan moet men dat wel willen en niet gaan langdurig intern gaan bezinnen en vertragen.. Maar ja, een kabinet met het CDA als leidende partij zie ik die voortrekkersrol niet vervullen. Men zet zichzelf en het land liever voor gek.  

Groeten,
Mark Giebels


-- 

**********
Dit bericht is verzonden via de informele D66 discussielijst (D66 at nic.surfnet.nl).
Aanmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SUBSCRIBE D66 uwvoornaam uwachternaam
Afmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SIGNOFF D66
Het on-line archief is te vinden op: http://listserv.surfnet.nl/archives/d66.html
**********



More information about the D66 mailing list