Knikkende knietjes

Ger gmw.arts at HOME.NL
Sat Dec 10 08:20:00 CET 2005


REPLY TO: D66 at nic.surfnet.nl

Zoals van de week al voorspeld, compensatie, vergeet het maar.
Wat geld naar de bijzondere bijstand waar middels de strikte regels geen kip aankomt, ze worden wel naar de voedselbank gestuurd. Afhankelijk van een wel of niet willende consulent, weer met je billen bloot, stapels papieren, rekeningafschriften overleggen. na aftrek an de uiteraard extra uitvoeringskosten blijft er niks over voor de mensen die het echt nodig hebben.
Mensen die het ook heel hard nodig hebben, maar 2 euro boven de norm voor de BB zitten kunnen de boom in. We geven het liever aan mensen met kinderen die op of boven modaal zitten.
Het was ons geen crisis waard, hoorde ik Bert zeggen in Nova. Het kabinet was het wel een crisis waard want men dreigde er toch mee. Net een pokerspelletje,  wie durft er te bluffen en wie heeft er de zwaktste knietjes. In dit geval D66 dus. 
Er was geen sprake van een dreigende crisis zei Balkenende en volgens Bert volop. Wie zou er bezijden de waarheid spreken (netjes gezegd he).
Nu nog even redenen gaan zoeken zodat Verdonk kan blijven zitten en we naar Afganistan kunnen en ASO is weer uit de zorgen.

Ger


**********
Dit bericht is verzonden via de informele D66 discussielijst (D66 at nic.surfnet.nl).
Aanmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SUBSCRIBE D66 uwvoornaam uwachternaam
Afmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SIGNOFF D66
Het on-line archief is te vinden op: http://listserv.surfnet.nl/archives/d66.html
**********



More information about the D66 mailing list