De ouders van Theo van Gogh.

Ger gmw.arts at HOME.NL
Tue Dec 21 08:12:46 CET 2004


REPLY TO: D66 at nic.surfnet.nl

Leuk om die mensen te zien op de TV.
Aan de ene kant niet helemaal terecht om zo'n mensen hun mening te vragen, ze kunnen onmogelijk objectief zijn natuurlijk, dat zou niemand kunnen in hun situatie.
Wel fijn dat ze hun mening eens kwijt konden, het zal wel opluchten en dat is hen gegund.
Ook heel erg fijn dat ze sommige dingen eens duidelijk maakten die er maar geroepen werden, ook op de lijst hier.
Zoals bijvoorbeeld dat Job tegen de uitdrukkelijke wens van de familie toch bij de dienst aanwezig was. Ze hebben zich er nauwelijks mee bemoeit en de vader heeft zelfs aangegeven dat hij van mening was dat de burgermeester er bij hoorde te zijn. Ook met de sprekers op de Dam hebben ze zich totaal niet bemoeit, tegen alle stellige beweringen in, ook hier op de lijst.
Zelfs over zijn moeder heeft Theo wel dingen zitten vertellen die kant nog wal raakten zeiden ze, maar ja, als hij eenmaal aan de gang was kon hij niet ophouden. Ze probeerden hem dan ook weleens tot de orde te roepen maar ja, dan haalde hij zijn schouders op. Hij riep wel vaker dingen die niet klopte.
Verstandige man zijn vader, je mag het wel zeggen maar je hoeft het niet te zeggen. Jammer dat Theo de verstandige kant niet heeft geerfd van zijn vader, dat had hem misschien zijn leven gered.
Zijn ouders zagen wel in dat hij gevaar liep maar helaas was hij daar zelf te eigenwijs voor. 

Tja, en dan Balkenende weer he, jongetje JP begreep het weer allemaal eens niet. De koningin zorgde binnen een dag voor een telegram maar JP-tje had een week nodig om een brief daar te krijgen. Tante post zal er de schuld aan zijn of zo. Snel even laten weten dat hij er niet was omdat hij niet was uitgenodigd. 
Nooit bij hem opgekomen dat een telefoontje zoveel goeds zou kunnen doen en hij tevens had kunnen informeren of hij welkom zou zijn geweest, zo werken die dingen normaal. Maar ja, wat is normaal met zo'n lulletje rozewater?
Hij is blijkbaar alweer vergeten dat hij totaal onzichtbaar was totdat er commentaar op kwam. Maar snel even een ge-antidateerde brief verzenden en nu zeggen dat je niet was uitgenodigd. Gelukkig weten we dat hij niet in zijn eerste leugen gebarsten is en we die onzin maar met een korreltje zout moeten nemen.

Ger

**********
Dit bericht is verzonden via de informele D66 discussielijst (D66 at nic.surfnet.nl).
Aanmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SUBSCRIBE D66 uwvoornaam uwachternaam
Afmelden: stuur een email naar LISTSERV at nic.surfnet.nl met in het tekstveld alleen: SIGNOFF D66
Het on-line archief is te vinden op: http://listserv.surfnet.nl/archives/d66.html
**********



More information about the D66 mailing list